Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Hogy mit tanácsolnék egy Nehézbombázónak?

2013.05.29. 21:31 Lzooltan

Itt az Ultrabalaton. Holnapután már Siófokon leszünk és az indulás előtti utolsó megbeszélés izgalmait éljük át.

Szombaton a DK KondUBtorok csapat tagjaként indulok el a versenyen. Öten teljesítjük a távot. A tervek szerint 29 km-t fogok futni és mellette kerékpáros kísérőként valahol 100 km környékén lesz az adagom. Belegondolni is furcsa. Sőt: WOW. A tavalyi versenyen 20 km-t futottam, szintén három szakaszban. Még a futóblogra is felkerültünk. Itt teljesítettem az első 10 km-es távomat, magamhoz képest gyors, éppen csak 9 percen belül tempóval. Ilyen érzés volt:

ub_before_after.jpg

A jobb oldali kép néhány hete készült. A két kép között 20 kg és 800 km van. XXL helyett L-es póló, 46-os helyett 34-es nadrág. Ne csüggedj, neked is sikerülni fog jövő nyárra!


És a befutó? Az pedig ilyen volt:

ub2012_befuto2.jpg

Valószínűleg valami ilyesmit fogsz te is átélni a hétvégén. Nem az számít, hogy mekkora távot futsz. Nem az számít, hogy mennyi idő alatt teljesíted a szakaszodat. Csak legyél ott és éld át! A többi pedig sikerülni fog, ne aggódj, képes vagy rá.

Olyan élményt fogsz kapni, ami hosszú ideig el fog kísérni. Hihetetlen összetartás és csapatmunka, egymás átsegítése a nehézségeken, éjszakai futás, hegyek-völgyek, szúnyogok, éjszakai bulizók, Balaton. Hihetetlen keveréke mindannak, amiről valószínűleg nem is tudtál, amíg nem futottál. Akkora élménycsomag, amit valószínűleg hónapokkal később is megkönnyezel majd. Úgy érzem, nem is kell többet mondanom.

Éld át!

178324_10150979006164500_1579862553_o.jpg

1 komment

Címkék: verseny motiváció futás Ultrabalaton fogyós sztorik

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr855332892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bencsikp · http://ennyirefutja.blog.hu 2013.06.04. 11:40:11

Remélem, jól sikerült! Várjuk a tudósítást. A poszthoz és a történetedhez ismeretlenül is gratulálok. A DK Team egy társadalmi célú reklámnak is témája lehet most már!
süti beállítások módosítása