Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Balaton Szupermaraton, -2. nap

2013.03.19. 10:09 Lzooltan

Holnap munka után indulunk Fehérvárra. Csütörtökön innen indulunk majd az első szakaszra. Tegnap elkezdtük átgondolni, hogy mit is kell bepakolni és mire lesz még szükségünk. Az már biztos, hogy sütit viszünk. A többit pedig majd megoldjuk valahogyan. A bringás kísérő egyik fontos feladata a futás közbeni frissítés és a cuccok szállítása. Erre a legegyszerűbb megoldás egy kosár a kormány előtt. Ami nem is igazán jelent túl sok kihívást, ha egy olyan kerékpáron van, aminek az evolúció során kialakultak különböző, kosárszerv viselésére való csatlakozási pontjai. Mivel a bringámon nincsenek ilyenek, és a kormány környéke tele van bovdenekkel, a következő megoldást sikerült összehozni, hála a végtelen számú gyorskötözőnek.

bringakosar.jpg

Tegnap elkészítettem az itinert. 15 oldal, tele szöveggel és képekkel. Ebből az irányból még nem tekertem körbe a Balatont, valamivel bonyolultabb lesz a megszokott tájékozódási pontok alapján fordítva gondolkozni. Logisztikázásban bőven lesz majd részünk. Amikor Ancsur fut, Vandát elviszem kocsival a váltópontig és visszatekerek Ancsurt kísérni. Amikor Vanda fut, őt kísérem végig és Ancsur vezet a következő váltópontig. Nagyjából végiggondoltam már az útvonalat és a csomópontokat, szerintem könnyen vesszük majd az akadályokat.

itiner.jpg

bringa_rajz.jpg

Csütörtöktől vasárnapig miénk a Balaton. Most lesz a VI. BSI Balaton Szupermaraton, amin Ancsur és Vanda párban indulnak, nekem pedig a kerékpáros kísérő szerepe jut. 200 km 4 nap alatt, az előrejelzések szerint kevésbé tavaszias időben. Stay tuned, a verseny alatt folyamatosan jelentkezünk majd. Ancsur blogján követhetitek a fejleményeket.

Eddigi írások a blogon a Balaton Szupermaratonról.

pic_13418.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: verseny motiváció kerékpár futás 100kg Balaton Szupermaraton

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr465144785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása