Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Éljenek az interaktív weboldalak - küzdelem a PC Suite-ért.

2007.06.10. 20:38 Lzooltan

A Windows újratelepítése mindig komoly feladat, legalább egyheti szívással jár. A rendszer önmagában nem sokat ér, néha nagy kihívás összeszedni a kb 50, rendszeresen használt programból a legfrissebb verziót. A legnehezebb talán a Sony Ericsson PC Suite beszerzése. 15 perc garantált szívás. Tök jó, hogy volt pénzük új weboldalra, de úgy néz ki, hogy arra már nem maradt, hogy rendesen meg is tervezzék. Akárhogyan navigálok, a telefonom szoftvereit csak nem akarja megjeleníteni. Persze a fizetős szaraik mindenhol ott virítanak, ha egy 200 kilobájtos témát vennék meg ezer forintért, azt bezzeg egyből megtalálom. A debil Java játékaik is. De a kötelező, legacy, szükséges és a mindennapi használathoz elengedhetetlen programok már el vannak dugva a rendszer legmélyebb bugyraiba. A saját telefonhoz egész egyszerűen nem ajánlják ezeket. Google-ben kerestem egy másikat, amelyiknek az adatlapján van egy link a megfelelő szoftverhez, a linket kicsit átírtam úgy, hogy a saját mobilom id-jéhez vigyen, így egyből sikerült. Nem várhatják el a mezei júzertől, hogy drága perceket szánjon erre. Tessék eldobni a csilivili szarokat és egy rendes weboldalt produkálni, ahol legalább a fontos és hasznáható dolgok egyszeűen elérhetőek. Nem elég, hogy 100 ezret fizetek a termékükért, még egyéb hülyeségekkel is zaklatnak? Ebből én nem kérek.
Sok cég gyárt remek hardvereket és a legtöbbjük elvérzik a support területén. A HP szkennerek szoftvere egyszerűen használhatatlan, selejtes szar. Instabil, lassú, buta. A Nokia PC Suite mindenhova beerőszakolja magát, a legtöbb funkciója általában nem működik. A Sony Ericsson PC Suite csak akkor hajlandó üzemelni, ha éppen jó kedve van. Cipőt a cipőboltból, avagy aki teljesen alkalmatlan a feladatára, azt küldjük el szépen melegebb éghajlatra és olyat kell foglalkoztatni, aki használható és működő eredményt képes gyártani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr14936634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása