Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Nyár, meleg, rovar - buli, Fanta

2007.05.23. 22:53 Lzooltan

Nyár van, ez többek között az értelmezési tartományba még éppen beleférő hőmérséklettel, magas (vagy éppen extrém alacsony) páratartalommal és kellemesen ropogósra sütő UV sugárzással jár. Mindez még elviselhető lenne, ugyebár get used to it, de van, ami már tényleg sok: a rovarak és egyéb, apró méretű állati entitások. Nem elég, hogy zöld, hat lába van, kicsi, ráadásul még repülni is tud. És naná, hogy megszállják az ablakpárkányt és az asztalt. Így legalább nem unatkozom a könyv fölött, van társaságom is. Mondhatni hatvanszemközt vagyunk...

Hasonlóan kedves teremtmény, amelyik éjszaka jön elő és egy kellemes hard-bop dobszólót ad elő a kitinpáncéljával a földön. Mi a francért nem lehet éjjel aludni? Ha vége a vizsgáknak, majd nyomatok én nekik zenét reggelig, akkor kopogjon a dobozával!
És megint rászállt egy zöld akármi a monitorra. Game over, please insert coin to continue. Én nem, én nem! Hiába rakom lomtárba, ezek osztódnak, lesz helyette három másik. Az ablakpárkányon alig száz ilyen zöld akármi porhüvelye pihen. Arra már rájöttem, hogy nem szeretik, sőt, kimondottan tudják utálni a dezodorból áradó tüzes lehelletet. Tudom, hogy nem szép dolog, de mit csináljak, ha nem értenek a szép szóból?


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr74936623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása