Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Vista, mi lesz veled?

2007.03.14. 09:47 Lzooltan


Vista. Szép, de instabil. Meg stabil. Tegnap 8 órán át ment hiba nélkül, ma egy órán belül háromszor fagyott le. Kivételesen itt nem a gép magas hőmérséklete miatt, a HDD közel sem olyan forró, mint a biztonsági határ, így ez kizárva. A processzor szintén. Egyszerűen lefagy. Böngészés, videózás, zenélés közben.
Van még néhány bosszantó hiba. XP alatt rendesen működött a kétmonitoros üzemmód, megjegyezte, hogy leállítás előtt mi volt beállítva és az indítás után ugyanúgy töltődött be. A monitorváltás szintén gyorsan lefutott. A Vistán beállítom a szokásos munkaelrendezést, dolgozom rajta, majd gondol egyet és kikapcsolja a külső monitort. Bootolás után mindig csak a főmonitor aktív, a másik készenléti állapotban marad.
Kap egy hónap próbaidőt, az talán elég az újítások, az új rendszer megismerésére, ha utána is instabil, akkor vissza XP-re, vagy irány egy Linux.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr714936593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása