Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Registry?

2007.03.14. 10:32 Lzooltan

Az új képnézegetőnél már a kinézetre is ügyeltek. Hasznos, ugye? Főleg, mivel így kb 10 másodperc alatt nyitja meg a képeket. Ha egy albumból nézegetek képeket, random sorrendben, ez azt jelenti, hogy a 20. kép után máris több mint három percet vártam teljesen fölöslegesen.
Ezen felbuzdulva letöltöttem az InfranView-t, hogy majd az jobb lesz nézegetőnek. Igen ám, de a telepítő megfagy, nem tud írni a regisztrációs adatbázisba. Remek. Nagyon remélem, hogy lesz belőle használható, Vista kompatibilis kiadás, mert így nem sokra megyek vele. Próbáltam már más alternatívákat, de minddel az volt a gond, hogy az első indítás nagyon lassú. Azt meg nem szeretném, hogy daemonként folyamatosan fusson a háttérben a magja, amennyi képet nézek, bőven elég, ha csak akkor indul. De az az indulás legyen gyors.
Megint registry - több programnál is feltűnt (amit persze xp-re írtak, azaz még nincs Vista Ready belőle), hogy nem tudnak írni a megszokott helyre. Azaz pl a foobar nem tudta átírni a fájltársításokat. Az utorrent sem. Az egy típust használó programoknál nem gond, egyszerű kézzel megcsinálni, de egy zenelejátszónál, amit ~50 formátummal is elboldogul, már nem mindegy.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr924936594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása