Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Tűzoltó leszel, s katona

2005.12.17. 23:01 Lzooltan

Coelho mester megmondja

vadakat terelő juhász....

Mindenkinek kell válaszatni valamikor; ez általában végleges. Az a különleges helyzet, ha valakinek megadatik (így, vagy úgy), hogy másodszor is dönthet.
Talán jobb is ez így. Szóval, pályaválasztás; hálás, vagy éppen hálátlan dolog szakot váltani. Azonban kell, vagy lehet...
Majd lesz valahogy, még kitalálom, messze még a diploma.
Érdekes, hogy, így előbb végzek, mint az eredeti szakomon. Az új rendszer 6-7 félév, míg a régi 10-12-14... Letoltam 3 félévet, egy félév 'halasztás, plusz a hat-hét, az bezony kevesebb, mint a régi rendszer 2-3 év csúszással. Ez most ilyen.
Tehát dönteni kell. Amilyen nehéz feladat ez, éppolyan könnyű is.
Valahol megvan már, hogy mi is lesz a célegyenes, de azért csak kell rajta évődni pár hónapot, hogy akkor most hogyan tovább. Mint mondják, legtöbbször az első döntés az igazi, majd kiderül. Az új rendszerrel sok minden megváltozik.
A képen Paulo Coelho-t hallgathatjuk, ha esetleg nem ismerős. Nagy író, nagy okosságokkal. Érdemes elolvasni (egyszer, kétszer, százszor) az írásait; van, amelyik erőt ad, tanít, megnyugtat, tanácsot ad, vagy esetleg 'csak simán jó. A képet a könyvfesztiválon csináltam, az első sorból.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr504936583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása