Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Az első 75 nap

2012.05.01. 15:53 Lzooltan

Az első 2 és fél hónap mérlege:
Február: 20 km
Március: 40 km
Április: 60 km
A gyaloglás/futás mellett nagyjából stabilan megvan a havi legalább 200 km bringa.
Amikor gyalogolni indulok, a kezdeti 10:50-es időből 9:50 lett. Amikor (egyre gyakrabban) próbálkozom futni is a gyaloglás közben, 10:00-ból 8:30 lett. Sétálás nélkül tudok futni a tempómban 2 km-t. Ilyet utoljára 10 évvel és 30 kilóval ezelőtt tudtam.
Most, hogy végre jön a nyár, egyre elérhetőbbek a zöldségfélék, ismét megfizethető lesz az egészségesebb életmód. Szerencsére közel vagyok a Vásárcsarnokhoz és amikor csak tehetem, próbálok minden napra másfajta gyümölcsöt/zöldséget vásárolni. Így nem válik unalmassá és csodálatos élmény mindig átélni, hogy a krumpli/répa/hagyma/alma/körte kvintettnél jóval gazdagabb a választék és motiváló újabb és újabb ízeket felfedezni. A zöldséges már megismer, előre köszön.
Remélem, hogy hamarosan végre mindez a kilókon is látszani fog és az Ultrabalatonon sétálás nélkül le tudom futni a saját tempómban a gyakorlottabb futónak talán mindennapi, viszont számomra egyelőre elég távol (de azért egyre elérhetőbb távolságban) lévő szakaszokat (6,9 és 4,5). :-)
A DK Team nélkül jó eséllyel ebből az egészből semmi sem lenne.
Negatív tapasztalat: az iPhone akkuja kevésbé szereti, hogy minden mozgást próbálok trackelni és a napi átlagosan háromszori intenzív lemerítést azzal hálálta meg, hogy ha fut a zene és az Endomondo, most már 30 perc alatt lemerül, emiatt jópár hosszabb session logja elveszett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr334936994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása