Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

A szolidaritás napja

2007.11.21. 18:31 Lzooltan

Ma van a szolidaritás napja.

Ennek alkalmából javaslom, hogy nevezzük át a Kossuth teret Játszótérré.
Az ovónénik viszik a piros-fehér zászlókat, a kiscsoportosok meg nagy csoportokban homokoznak a fűben. Amelyik még nem szobatiszta, odapiszkít a bokorba, a többiek pedig lelkesen énekelnek, amíg el nem jön az uzsonnaidő.
Délután jön a dada és jól eldádázza a rosszcsontokat.

Amikor a dolgozó felvételét kéri egy céghez, aláír egy szerződést, amiben vállalja, hogy az adott feltételek mellett elvállalja a munkát. Ezek után semmi jogalapja nincs munkaidőben verni a nyálát. Amíg munkaidőn kívül, békésen demonstrálnak, egye kavics, ez még belefér. Na de az, amikor direkt megállítják a várost és kárt okoznak szinte mindenkinek, az kérem akár bűncselekmény is lehet. Ha az én alkalmazottam megtagadná a munkát, a következő nap már csak a felmondóleveléért kellene bejönnie.
Munkahely pedig mindig van. Olyan nincs, hogy nem lehet elhelyezkedni; csak akarni kell. Hölgyek, urak, ha úgy alakul, bizony meg kell fogni a lapátot.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr714936675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása