Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Megint a politika

2007.09.09. 23:10 Lzooltan

Egy trükkös megoldásnak köszönhetően végre sikerült megnézni a híradót. Egy fontosnak és értelmesnek tűnő egészségügyi hír volt, az új egészségbiztosítási rendszerről volt szó. Persze egy a kockáspulcsis baromarcú egyből azzal jött, hogy ez csak az országnak árt és a csúnya kapitalisták akarnak meggazdagodni belőle.
Nagyon tetszik a politika elméleti oldala, emberek építenek fel egy csodálatos és rendkívül komplex rendszert, majd egymástól látszólag független és teljesen különböző elemekt próbálják meg ezt hosszú távon működtetni. Pontosabban addig tetszik, amíg néhány elvakult hatalommániás barom el nem kezd fikázni anélkül, hogy használható és reális alternatívát nyújtana. Tessék megmutatni a jobban járható utat és akkor elfogadom. De azt, hogy csak verik a nyálukat, eléggé szánalmasnak tartom.
Uff, beszéltem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr254936652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása