Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Game? Game!

2007.04.09. 00:42 Lzooltan


A számítógép egyik fontos képessége, hogy szórakoztató informatikai eszközként is funkcionál(hat). Ennek egyik alegysége a 'játék', mint kreatív időtöltés. Néha jó lenne játszani egyet, de egyszerűen nincs mivel... Nézem a mostani felhozatalt, siralmas. Évente 2-3 nagy név, amit mindenki ismer és mindenki játszik vele, de maga a játék totál üres és unalmas. Divatból fut 1-2 hónapig (hétig), majd utána máris a következő részt várhatjuk.
Olyan játékot keresek, amivel jó néha néhány órát játszani, és jó legközelebb is elővenni. Ilyen volt pl az NFSU2, ám ez már lassan 4 éve jelent meg, azóta egy hasonló címet sem láttam. De pont ilyen volt a Fallout 2, NFS Porsche Unleashed, de jópár egyszerű program is, mint pl a Zuma.
De most nem megy, egyszerűen az új címek között nem találok ilyet. Amivel éveken át játszottam (akár csak negyedévente egyszer), azt egy harmad évtized után már nem sok kedvem van elővenni, újítást várnék, ami csak nem akar megérkezni.
Lassan már a bulvárcsapból is az folyik, hogy ne warezoljunk, vegyük meg a játékokat. Ez egyszerre nonszensz és igaz. Ha végre sikerül egy olyan szoftverre bukkanni, ami megéri az árát, azt megveszem. De sajnos ez olyan, mint a tű a szénakazalban. Volt, amelyiket már a telepítés közben meguntam...
Reméljük a legjobbakat, hátha egyszer mégis befut a következő "nagy cím", amit tényleg megéri megvenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr744936605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása