Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Néhány új eszköz

2007.03.19. 19:24 Lzooltan

Az egyetemen kiárusították a leharcolt számítástechnikai eszközöket, így meghirdették, hogy jutányos áron megvásárolhatjuk a régi gépeket, monitorokat, mindenféléket. A levél szerint számítógépet lehetett venni. Ehhez képest a vásárolt gépek egyike sem volt használható, teljes, mindegyikből több fontos alkatrész hiányzik, amelyik nélkül nem működik. Nem tartom korrekt megoldásnak. Ha pedig előre tudták, hogy kiveszik a memómriamodulokat, meghajtókat, háttértárakat, akkor írták volna rá a gépek dobozára, hogy hiányos, nem működik. Így hiába veszem meg, ha még mindenféle alkatrészt kell vennem bele, hogy használhassam. Nagyon olcsó volt, persze, de jó lett volna egy pontos tájékoztatás, mert ott a tömeg miatt nem nagyon volt lehetőség szerelgetni.
Így alakult, lényeg, hogy most itt van 4 gép, 4 monitor, 3 lézernyomtató, 1 fax-scanner-nyomtató-multifunkciós vacak, 1 ősrégi rackes szerver, 1 scanner, 2 billentyűzet.
A 4 gépben összesen volt 3 HDD (20+40+40 GB), 2 memóriamodul (129+256 MB SDram).
A gépházak és az alkatrészek kitisztítása után rendszertelepítés következik, a továbbiakat még majd kitalálom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr664936598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása