Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Egy maratoni projekt végén

2009.05.25. 02:51 Lzooltan

A napokban adunk le egy fordítást, amin szeptember óta folyamatosan dolgoztunk. Kemény munka, rengeteg szöveggel. A játék jó lesz, a béta tetszett. Érdekes volt és sokat tanultam belőle, de nem bánom, hogy vége, az utóbbi hetekben már-már kicsit megterhelő volt.

A vizsgaidőszakból másfél hét van hátra, még három tárgyból kell írnom. Holnap (vagy inkább ma) turizmus, másodszor. Megint nem volt elég időm készülni rá, de reméljük a legjobbakat. Szerdán matek, jövő héten pedig számvitel. Utána szigorúan néhány hét szabadság, munka és kötelező elfoglaltságok nélkül.

Este vettem egy új billentyűzetet. A réginek igazából nem volt semmi komoly baja. Az aljáról eltűntek a gumilapok, csúszkált az asztalon és kezdett eléggé koszos lenni, de ettől még ugyanúgy jó. Egyszerűen csak megint kellett valami új, egy újítás.

busy_hours_again_by_alunaticloner

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr734936863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása