Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Levágott biciklizár a Közgáznál

2009.04.02. 16:06 Lzooltan

IMG00007 Ma a kultúraközi kommunikáció a Sóházban lesz. Bringával jöttem, mint mindig. A bejárat melletti tárolónál ez a kép fogadott. Elszomorító, hogy az egyetem mellett is ez a helyzet. A Criticalmass-on ódákat zengenek a helyes lakatolásról és az ideális lakatokról. Az ilyen fapados, viszont drága sodronyvackok semmit sem érnek. Erővágóval néhány vágás és már le is esett. Vékony, gyenge álcazár ez, a hamis biztonság érzetét kelti.

A hét elején vettem egy Abus U-lakatot. (eléggé) drága volt, de a leírások és a látottak alapján továbbra is úgy gondolom, hogy megérte. A kerékpár közlekedési eszköz, mindennapi használatú jármű. Izgalmasabb, hatékonyabb és százszor mókásabb, mint büdös BKV-val heringezni, vagy autóval várni a dugóban.

IMG00008

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr734936837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása