Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

MÁV sztrájk, NoMan, NoMan, NoMan!

2009.04.28. 19:01 Lzooltan

Ezek az őrültek már megint sztrájkolni akartak. Értem, hogy szar nekik, de elhihetnék már, hogy nekünk sem könnyebb. Főleg nem úgy, ha meggátolnak az utazásban. Elmehetnek a búsba. Főleg, mert tisztán érzem benne a politikai felhangot és irányt. Kimondottan örülnék, ha ez a seggfej inkább munkára buzdítaná a jónépet. A vonat az vonat, nem politikai eszköz. Mindjárt itt a vizsgaidőszak, tanulás és munka van folyamatosan. Legyen oly kedves és ne hátráltasson. Ha tehetném, legszívesebben bringával mennék haza is.

Szerencsére ezúttal elmarad. Lesz oly kegyes imádott uszítómesterünk és hazavisz a bűzös vonatjával. Azon most nem morgok, hogy a bringával csak a kocsi végében, vagy a folyosón ülhetek, mert mehetnék tömegközlekedéssel is. De akkor is húzzon el. Most olvasom, hogy helyette az érettségi napján lesz a cirkusz. Azzal nem jutnak előrébb, ha minden sztrájkjukhoz kipéznék egy réteget, akivel kibasznak. Oldják meg a problémájukat civilizált módon. Mindenkinek megvan a maga gondja, ami legalább ekkora. Mégsem megy az utcára, pláne nem úgy, hogy közben megállítja azokat, akik ténylegesen tenni szeretnének valamit.

Gaskó, NoMan, NoMan, NoMan!

Im_a_Loser_Baby

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr564936847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása