Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Pénzügytan

2007.05.16. 20:16 Lzooltan

Azt mondják, nehéz tantárgy. Bizonyára. Sőt. 176 oldal, bolognásított verzió, legalábbis ennek csúfolják. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a két félévre, heti több órára kitalált ~500 oldalas tankönyvből kigyomlálták a bevezetőket, a magyarázatokat és az izgalmas részeket. Ami megmaradt, az a megtanulandó anyag. Száraz, tömény és sajnos sokszor hiányos. Rengeteg információ van benne és sok munka kell hozzá, hogy az infóból tudás váljék.
Minden óra végén írtunk egy dolgozatnak nevezett számonkérést. Kéthetente egy óra, összesen 5 zh. Sikerült olyan tanárt kifogni, akinél lehet jó eredményt produkálni. Vannak csoportok, ahol szinte mindenki elhasalt, nálunk alig öten készülhetnek összevont vizsgára.
Az öt dolgozat eredménye alapján kaptunk egy megajánlott jegyet, ezt elfogadva nem kell vizsgáni a tárgyból.
Így hát ötös lettem pénzügyből...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr174936621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása