Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Üdv Krakkóból, a hurka városából

2013.08.21. 15:00 Lzooltan

Szombaton sikerült teljesiteni a Szálka Triatlonon az S távot, de erről majd a hét második felében irok bővebben. Most evezzünk kicsit más területre.

Elutaztunk Ancsurral néhány napra Krakkóba. Jó néha kimozdulni és megnézni, hogy hogyan csinálják máshol ugyanazt. Mit esznek, mit isznak, náluk mi a fontos, mire büszkék. Összességében nagyon pozitiv élmény Krakkó. Minden utcában épitenek valamit, vagy felújitják a régit. Látványosan fejlődik az egész város. És ami a legjobb: alig látunk kövér embereket az utcán. Otthon sokat szoktunk bosszankodni a látványon. A helyiek döntő többsége csúnyán el van hizva, már-már formátlan zsirtömbbé vált a teste. Előzetesen arra számitottunk, hogy Lengyelországban ennél is rosszabb lesz a helyzet, hiszen hideg van és a szakácskönyveik szerint rengeteg húst esznek vacak köretekkel.

Ehhez képest ezt láttuk:

A poszt folytatását az EgyenSúlyt! blogon olvashatjátok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr125467710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása