Legyél boldog!

Állandó oldalak

Friss topikok

Podcastek futáshoz

2013.02.27. 12:01 Lzooltan


podcast-headphones_4217.jpgNéha jó csendben futni, de általában viszek valamit, amit hallgathatok a kilométerek gyűjtése közben. Korábban általában zenét vittem, de elég szűk volt az a kínálat, ami passzolt a futás tempójához és untam, hogy mindig ugyanazokat hallgatom. Így találtam rá a podcast műfajára. A podcast az amatőr rádiózás újragondolt változata. Heti  megjelenésű beszélgetések, általában egy órás adásokra bontva. Ha elfogy a heti podcast adag, jöhetnek a hangoskönyvek és a rádiójátékok, de erről majd később írok részletesebben.

Néhány podcast, amit rendszeresen hallgatok:

Heti Meteor

"A Heti Meteor egy magyar nyelvű, alapvetően számítástechnológiával és egyéb nörd dolgokkal foglalkozó, heti megjelenésű podcast (HMP)." Schaffer "angelday" Józsi és Fejes "FB2" Balázs agymenése, remek beszélgetések érdekes témákról. Sajnos a podcast szünetel (vagy megszűnt?), de az eddigi 78 adás így is tartalmas szórakozást nyújt.
iTunes link

Hármas könyvelés

Irodalmi podcast péntekenként. "A Hármas könyvelés három olvasni szerető ember heti rendszerességgel jelentkező podcastja. Olyan, mint egy beszélgetős rádióműsor, csak még nincs hozzá frekvenciánk és emiatt nem jövünk be a konyhai rádión. Az adás női hangja Kiss Gabriella, a megnyugtató hangú úr Fejes Balázs, hadarni pedig Szedlák Ádám hadar".
iTunes link

Háztáji geek

"Ez a Háztáji Geek, ahol alföldi emberek söröznek és beszélgetnek - ezt podcast formájában fel is veszik."
iTunes link

Vendéglő a világ végén

Rádióadás. Mindenki boldog.
iTunes link

Égéstér

A Totalcar rádióadása. Érdemes az első résztől kezdeni, zseniális beszélgetések.
iTunes link

Magánszám

Hangjáték Németh Kriszta, Cippo felolvasásában.
iTunes link

Hello Peti

"Fényképezés, Kütyük és az Élet úgy általában, heti bontásban."
iTunes link

Időfutár

"Fiataloknak szóló, 21. századi hangzásvilágú hangjátéksorozat, egy kamaszlány kalandjait követi - térben és időben is."

iTunes link

Szólj hozzá!

Címkék: zene podcast motiváció futás 100kg

A bejegyzés trackback címe:

https://futoka.blog.hu/api/trackback/id/tr135107827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása